Pagina's

maandag 1 juli 2013

Songs of the Moment

Van 's ochtends tot 's avonds, zo goed als altijd luisteren we muziek, en kunnen er in principe niet zonder. Zingen, spelen of gewoon luisteren, het maakt niet uit. Er gaat geen dag voorbij zonder dat een van onze favo liedjes zijn geluisterd of gezongen. We hebben onze favorieten dan ook even op een rijtje gezet voor jullie!
We hebben allebei apart een lijstje gemaakt van onze favoriete liedjes:
Lijstje van Daniƫlle
Lijstje van MarleenMarleen: Zelf luister ik niet vaak dezelfde muziek, bovenaan staan de liedjes die ik net nieuw ken en heel leuk vind, en steeds meer naar onder komen de liedjes die ik al wat langer leuk vind, bv. liedjes van One Republic. Ik heb niet echt een favoriet soort muziek, want de ene keer luister ik hele vrolijke muziek en de andere keer luister ik liever wat rustigere muziek. 

Daniƫlle: Als ik een liedje tegen kom en ik vind het echt heel leuk, kan ik het heel vaak achter elkaar luisteren. Mijn lijstje bestaat uit een aantal van die liedjes, maar ook een aantal wat oudere liedjes. Op dit moment ben ik echt verslaaft aan Wake Me Up en When I Was Your Man.

Wat is jullie favo liedje?

5 opmerkingen:

Hanna & Christel zei

leuke liedjes!

<3

Anoniem zei

Leuk om te zien!

blackberryfashion zei

great songs :)

International Persunmall Giveaway
Firmoo Giveaway – 7 winners!!

Yasmin-en-Roos Mclifee zei

Leuke liedjes! Dat van Marleen herken ik best wel :)
xxRoos

Ashley Sixx zei

Nr 6 van Marleen vind ik ook een leuk nummer!