Pagina's

maandag 24 juni 2013

Shoplog Amsterdam!

Vandaag heb ik een shoplog voor jullie. Ik ben laatst namelijk naar Amsterdam geweest om te shoppen en een beetje rond te kijken. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien.

Als eerste heb ik dit rokje gekocht. Het is nou niet bepaald iets wat ik altijd draag en het was voor mij best een stap om van jeans naar zulke rokjes te gaan. Zeker als je kijkt hoe iedereen rondloopt in Nederland is het best een verschil. Toch vond ik hem zo mooi dat ik hem gekocht heb. Deze rok is van de River Island en kostte €22,00.
Daarna moest ik lang zoeken naar iets wat er leuk bij stond, en toen zag ik dit super schattige hemdje bij de H&M en moest ik hem wel hebben hij kostte €4,95
Bij een nieuwe outfit horen natuurlijk ook nieuwe schoenen. Ik wist niet zeker of ik er hakken of andere schoenen onder moest doen, maar ik heb thuis al hakken en dus nam ik dit witte paar. Deze heb ik gekocht bij de Roxy voor €15,00.
In de zomer vind ik het leuk en fijn om mijn haar in een knotje te dragen, vooral op hele warme dagen. Toen kwam ik deze donut tegen bij de H&M en wist ik dat hij ideaal was voor mijn lange haar. Zo heb ik veel minder elastiekjes nodig voor mijn haar eindelijk blijft zitten zoals ik wil. Ik denk dat iedereen onderhand wel weet hoe je zo'n donut knot maakt, maar zo niet laat even een reactie achter en dan maak ik een tutorial. Deze donut kostte €2,95.
En zo wordt het dan samen. Ik draag er het schattige witte armbandje met hartje en een paar beige oorbellen bij.
Als laatste heb ik dit bustier topje gekocht. Ik zocht al wel langer naar zo'n top, maar ik wist nooit waar ik ze kon vinden. Ik twijfelde in het begin een beetje, want ik wist niet wanneer ik dit aan zou doen en hoe ik het moest combineren. Maar ik vond het printje zo cute dus heb ik hem gekocht. Deze top is van de Coolcat en kostte €14,95

Dit was mijn shoplog, hij was wat kort maar ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien.

Wat is jullie favo kledingstuk?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Tof!!!

Maxime zei

Leuke aankoopjes, ik vind vooral het rokje leuk!

Lieve zei

Echt hele leuke dingen! Allemaal echt mijn stijl ;)